Egyedi heverő gyártása

 

 

Mindig is fontos volt a megfelelő kényelem. Egy nyugodt kényelmes,pihentető alvás megalapozza a napunkat, befolyásolja a hangulatunkat, napunkat és kedvünket egyaránt. Kényelmes kialakítású fekhelyünkkel biztosítani tudunk egy igazán  nyugodt alvást magunknak. Ehhez mi is hozzá tudunk járulni heverőinkkel. 

Heverőink kényelmes kialakítással rendelkeznek és minden korosztály számára megfelelő, egészségügyi szempontból is. Az idősebb korosztály számára keresett az extra magassággal készített magasított heverőink, amely bármely típunál elérhető. Fontos megjegyezni, hogy a magasság növelés praktikus a gerincbántalmakkal küszködőknek, a  nehezen mozgó emberek számára,legyen szó az idősebb korosztályról vagy gerincbántalmakkal küszködőknek.

Amennyiben egyszemélyes heverőt keres olcsón, kérem tájékozodjon honlapunkon. 

www.idelabutor.hu

 

Egyedi méretre gyártott heverők

Egyedi méretregyártott heverőink jellemzői

 

 • Méretre gyártott heverő, ügyes megoldásokkal

 • Egyedi méretre gyártott heverő, kényelmes kialakítással

 • Mindegyik típus bonell rugós heverő

 • jobbos balos állással kérhető

 • Teljes értékű pihenés, kompromisszum nélkül

 • Garantál minőség , hosszú élettartam

 • Kényelem és minőség otthonában

 • Zala bútor otthonában, kényelem felsőfokon

 • Heverőink standard magassága : 45 cm amely 5 cm ugrásokkal választható

 

Minőségi Zala bútor a jól ismert kényelemmel...


Heverőink praktikus, kényelmes és helytakarékos megoldást jelentenek a lakás bármely szobájában, minden korosztály számára.(0-99 év )
A heverők lehetnek fejtámlásak valamint fej és oldaltámlásak .

Bonell rugós fekvőfelületűek amely a tartósság egyik védjegye. A kényelmi réteget pedig a nagy rugalmasságú hideghab adja.
Heverőink felülete Steppelt technikával készül, amely az esetleges szövetnyúlást akadályozza meg, és kiváló esztétikai hatást nyújt.
Méreteink egyedi elképzelés alapján is választhatóak mint a magasság mint a szélesség tekintetében .( Kérjen egyedi ajánlatot )


Széleskörű szövetválasztékunkat megtalálja megtalálja menüpontjaink alatt

     

Manapság nagyon nehéz olyan heverők találni a bútorpiacon amely megfelel minden elképzelésünknek, legyen szó méretről, színről, minőségről.Nem utolsó sorban pénztárcánknak is kedvező áru.

Fő szempontok, a heverő ágy kiválasztásánál, hogy ár érték arányban egy kedvező terméket kapjunk a pénzünkért.

Cégünk termékei között megtalálható:

 • Klasszikus heverő                                                 

 • Saroktámlás heverő

 • Bonell rugós sarokkanapé

 • Bonell rugós heverő

 • Háttámlás heverő

 • Támlás heverő

 • Extra rugós heverő

 • Heverők ágyneműtartóval

 

Nagyon fontos szempont a kiválasztásnál, hogy a heverőt milyen korosztály fogja használni.

Gyerekeknek, ifjúsági heverők készítünk, vidám akár 2-3 szín kombinációval.

Célszerű strapabíró bútorszövetet választani hozzá, hogy az sok-sok éven keresztül a szoba egyik fontos és esztétikus bútora maradjon. Mint tudjuk "baleset "ebben a korban még előfordulhat, emiatt sem kell aggódni, hisz szöveteink között megtalálhatóak a vízzel tisztántartható szövetek is.

( Bővebb információért , szövet választékért vegye fel a kapcsolatot ! )

Heverő időseknek, ha ezt a szempontot tartjuk szem előtt, akkor mindenképpen szélszerű magasított heverőt rendelni, amely nagyban megkönnyíti az idősebb korosztály számára a le és felülést.

Minden heverőink standard magassága 45 cm, amely 5 cm méretmodósítással rendelhető.

Mindegyik heverőnknél lehetőség van egyedi hossz méret rendelésre is, pl. egy 190cm hosszú heverő kisebb helyet foglal ,ott ahol a szoba adottsága miatt minden centiméter számít.Kerka heverőnk fejtámlája 5 pozicióban állítható fejtámlával rendelkezik, igy pihetető alvást biztosít, illetve olvasáshoz, televizió nézéshez is maximálisan ideális.

Sarokheverőink ideállis leget egy olyan szobába ahol hűvösebbek a falak, vagy a háttámlákkal a falvédő szerepét szeretnénk betölteni.

Bevonó anyagaint között megtalálható egy új technológiájú PTP anyag amely tökéletes vízzálóságot biztosít, így megakadályva, hogy az esetleges nedvesség találkozzon a bútor szivacs és váz részével.

Nagyon sok ember szenved azzal a problémával hogy keveset alszik így stresszes napokat él át. Mi heverőinkkel hozzá tudunk járuni a megfelelő nyugodt alváshoz.

Nagyon praktikus megoldást biztosítunk azon emberek számára akik szeretnének egy kényelmes kialakítású fekhelyet . 

A heverő ágyak alkalmasak lehetnek napközbeni ülésre, pihenésre is amely a díszpárnák teszik még inkább konfortosabbá.

Heverőink masszív fenyő vázzal készülnek ,ahol nagy figyelmet fordítunk a megfelelő faanyag kiválasztásál.

 A kiválaszott faanyag I. osztályú asztalos minőség amely nedvesség tartalma 8-12 % közötti így elkerülve a későbbi száradást és az ezzel járó méretváltozást, zsugorodást.Fajtáját tekintve fenyő és bükk alapanyból dolgozunk. Ágyneműtartója  fehér szabvány 18miliméteres laminált bútorlapból készül, (amely egy nedves szivacs segítégével bármikor egy mozdulattal tisztává varázsolható) és sok esetben természtes fenyő alapannyag dolgozunk.

Vasalataink horganyzott bevonattal bevontak a későbbi korrozió elkerülése érdekében. És még egy apró de számunkra fontos részlet........ ágyneműrtóink belsejében minden csavar műanyag fehér csavarkupakot kap, hogy az elcsomagolt ágyneműinket ezzel is megóvjuk.

Célunk, hogy nem a többségében magyar piacon kapható és esetenként  külföldi országból behozott silány rossz minőségű heverők piacát szeretnénk erősíteni, hanem minőségi, megfizethető heverők gyártását kívánnunk biztosítani a lakosság számára.

Tudja Ön is.... 

MAGYAR TEMÉKKEL MAGYAR VÁLLALKOZÁSOKAT, MUNKAHELYEKET TÁMOGAT! 

Keressenek minket egyedi elképzeléseikkel és találjon nálunk, olcsó heverőt, kényelmes heverőt, egyedi méretű heverőt!

www.idelabutor.hu

info@idelabutor.hu

0630/471-65-78

 

 

Hívjon még ma vagy kérje egyedi ajánlatunkat emailen és ossza meg velünk, hogy mire vágyik a honlapunkon nem szerelplő egyedi heverőt is készítünk, hogy Ön nyugodtabban és kényelmesen aludhasson! 

 

 

 

                                                                                                                                                    KERKA heverő

Kerka- lábvég felől nyíló heverő

 
 •  Kiemelkedő kényelmi tulajdonságát az 5 fokozatú fejvég felőli magasság állítás adja. Bármikor szabályozhatja, hogy milyen pozícióba szeretné élvezni a lehető legnagyobb kényelmet. Akár egy TV nézési funkciót is kialakíthat magának mellyel megtámasztja a gerincét, így elkerülhető vagy csökkenthető a különböző gerinc bántalmakat vagy nyaki bántalmakat. Teljes mértékben alátámasztja derekát.

 •  A lábvég felől nyitható nagy méretű ágyneműtartója tökéletes megoldás ágyneműje tárolására. Ha vendégek vannak és nem olyan nagy a lakása, hogy eltegye ágyneműjét, ebben a hatalmas ágynemű tartó részében ezt nagyon könnyen megteheti. Sok minden tárolására alkalmas. Ha rendelkezik olyan tároló zacskóval, amiből a levegőt kitudja vákumozni akkor ebbe a heverőbe nagyon sok holmit el tud rakni. Ennek a legjobb funkciója ha nem rendelkezik hatalmas szekrényekkel.

 •  Magas komfort fokozatát a fa rugókon elhelyezkedő Bonell rugó biztosítja.

 •  Magasítással is kérhető

 •  

I. kategóriás szövettel

144.000 

 Ft-tól

Heverő áraink, a választott szövetek fügvényében változhatnak [heverő árlista]

 

 

 

 

 

Cserta- oldalról nyíló heverő

 

Kialakítása tekintetében esztétikus, ágyneműtartós heverő, praktikus helyhasználattal. Kis terekbe is könnyen bevihető és kényelmes kialakításának köszönhetően biztosítja a nyugodt pihenést.

 •  Jobbos és balos állással kérhető, így teljes mértékben variáható az Ön otthonában. Magas háttámlájának köszönhetően védi a párnától a falat, ezért akár egy esti könyvolvasásnak is megfelelő funkciót biztosít.

 •  Magasított kialakítás kérhető

 •  Idősebb korosztály számára megfelelő, mivel kis helyet foglal, valamint egy kis lakás számára teljesen elegendő.

CSERTA heverő
I. kategóriás szövettel

117.300

Ft-tól

Heverő áraink, a választott szövetek fügvényében változhatnak [heverő árlista]
Cserta heverő

 

Lendva- oldaltámlás heverő

 

Kialakítása tekintetében esztétikus, ágyneműtartós heverő, praktikus helyhasználattal. Kialakításának köszönhetően inkább sarokba ajánljuk. Legyen szó akár gyermek szobájába is, kényelmet biztosít gyermeke számára valamint védi az egyes esetekben hideg faltól példának okáért, ha nincs szigetelés a házon. A hosszú oldali támlája sok esetben a falvédő szerepét is betölti.

Ágynemű tartó funkciója akár egy gyermek szobájába játék tárolási funkciót is ellát nyugodt szívvel. Bármely korosztály számára előnyös szövettel kérhető, akár gyermek akár olyan háztartásban élőknek, akiknél háziállat van, Különféle szövettel rendelkezünk, melyek nem engedik át a nedvességet. Ha kiömlik a gyereknél valami akkor is könnyen tisztíthatóak.

 •  Magasított kiadásban is kérhető

 •  Kérhető hozzá díszpárna is a hozzá illő szövettel vagy megbolondítva keverve egy másik szövettel, ami feldobja akár az egész heverőt.

 •  Jobbos és balos állással kérhető így könnyebb elhelyezést biztosít otthonában. Praktikus kis helyet foglal.

  

 

 

 

 

 

I. kategóriás      szövettel     

138.600

 Ft-tóCserta heverő
Cserta heverő
Cserta heverő
Kerka heverő
Kerka heverő
Kerka heverő
Kerka heverő
Lendva heverő
Lendva heverő
Lendva heverő
Lendva heverő
I.kategória
I.kategória
I.kategória
I.kategória
II.kategória
II.kategória
II.kategória
III.kategória
III.kategória
III.kategória
III.kategória
III.kategória
III.kategória
III.kategória
III.kategória
 IV.kategória
IV.kategória
IV.kategória
IV.kategória

HeverőkI.katII. kat III. katIV. katSzövet nélkülSzöv. lg.
Cserta 90x200 as heverő 117.300 Ft120.900 Ft124.000 Ft128.100 Ft100.700 Ft5 fm
Cserta 110x200 as heverő130.600 Ft134.200 Ft 136.200 Ft 142.600 Ft110.600 Ft6 fm
Kerka 90x200 as heverő 144.000 Ft149.300 Ft150.100 Ft 158.400 Ft 121.700 Ft5 fm
Kerka 110x200 as heverő161.000 Ft165.500 Ft167.000 Ft 174.200 Ft134.700 Ft6 fm
Lendva 90x200 as heverő138.600 Ft142.700 Ft 144.500 Ft 151.400 Ft116.900 Ft6,5 fm
Lendva 110x200 as heverő 154.000 Ft 159.900 Ft164.800 Ft172.100 Ft 134.900 Ft 7,5 fm

Hossz méret változás - 10 cm listaár (Az ár változatlan) (190cm)
Hossz méret változás - 20 cm listaár -5%(180cm)
Magassági méret változás: +5 cm listaár +5%
Magassági méret változás: +10 cm listaár +8%
Magassági méret változás: +15 cm listaár +10%

Fekvő felület erősítés 110 kg felett ajánlott 90-es heverő esetében +8.500 Ft
Fekvő felület erősítés 110 kg felett ajánlott 110-es heverő esetében +10.000 Ft


 *
 *
 *
+36
 *